"A Company har varit Atea Skolas partner i samband med skolutvecklingsresor med skolchefer, verksamhetschefer, skolledare, IT chefer, verksamhetsutvecklare och lärare i samband med BETT (the British Educational Training and Technology Show).  A Company har visat sin proffsighet genom att vara lyhörda, komma med idéer och att alltid lösa uppkomna problem på ett smidigt sätt. Via ett  fantastiskt engagemang och en vilja har vi kunnat skapa det bästa eventet för våra kunder. Allt kryddat med ett leende!"

Atea

Vi håller i alla trådar - inte bara den röda

För oss är alla arrangemang unika, just därför bygger vi varje arrangemang från grunden och uppfinner hjulet om och om igen. 

Varje kunds unika behov och värderingar är vår ledstjärna genom hela uppdraget där ordning & reda är en förutsättning och självklarhet. Vi följer en utarbetad process för varje uppdrag, stort som litet, där alla detaljer säkerställs. 

För varje uppdrag finns alltid en ansvarig projektledare som är din kontakt. Genom samarbete med övriga projektledare får du tillgång till A Companys samlade kunskap och erfarenhet samt till vårt noga utvalda nätverk runt om i världen.

När vi har kul tillsammans under resans gång mår vi bra. När du som kund får avkastning på din investering hos oss mår vi som bäst.