HÅLLBARHET

Vi bryr oss

Alla företag har sina hjärtefrågor. Med världen som arbetsfält och omtanke som ett av våra ledord är det självklart för oss att tänka på vår omvärld – både människor och miljö.

När vi reser inverkar det på olika sätt på natur, människor, kultur och ekonomi.

Tillsammans med kunder och samarbetspartners vill A Company verka för ett hållbart resande och bidra till resandets positiva effekterna och så mycket som möjligt minimera de negativa.  

För oss handlar hållbarhet om ett engagemang och något som ständigt finns med oss i vårt dagliga arbete. Det är en lång och komplex process där vårt mål är att hela tiden bli bättre.

Som en utveckling av vår miljöpolicy har vi sedan en tid tillbaka påbörjat ett strategiskt hållbarhetsarbete med fokus inte bara på miljön utan även ett socialt ansvar, såväl internt som i våra kunduppdrag. Vårt nästa steg är en certifiering via Travellife – en internationell hållbarhets certifiering för rese- och mötesbranschen. Mer information om Travelife hittar du här.

Sedan många år tillbaka stödjer vi SOS Barnbyar. A Companys fadderbarn heter Suzie, är 14 år och bor i Ghana. Ett fadderskap handlar om mer än tak över huvudet och mat för dagen. Det handlar om att vara med och förändra utsatta barns liv! Läs mer om SOS Barnbyar här.

Några andra organisationer som vi tack vare våra kunder haft glädjen att stödja är Rädda Barnen, Operation Smile, Läkare utan gränser, UNICEF, Cancerfonden, Barndiabetesfonden, BRIS, Love and Hope, Afrikagrupperna, WWFs Rädda Haven, Djurens rätt, Kombeni Village, Kenya, Stockholms Stadsmission och Fly Green Fund. 

Tillsammans kan vi bygga vidare på goda exempel och på så sätt ta till vara kunskap och nya idéer som gör både oss och andra bättre.

Det finns mycket att göra när resan planeras men också när man är på plats.

A Company tror på devisen att ingen kan göra allt men alla kan göra något!

Hör av dig till oss så ser vi hur vi tillsammans kan arbeta strategiskt med hållbarhet genom medvetna och bra val när ni investerar i möten och events.

Sitemap

Kontakta oss

+46 (0) 8-588 153 00
info@acompany.se
Bygränd 1, 131 42 Nacka
Här finns vi på LinkedIn